Wedstrijden

Jaarlijks organiseren wij een outdoorwedstrijd en indoorwedstrijd.

De outdoorwedstrijd is dit jaar voor het eerst opgesplist in 2 wedstrijden. We starten traditioneel in het eerste weekend van juli met het springen. Deze wedstrijd is goedgekeurd door de KNHS voor 3, 4 & 5 juli. Dit 3 daags evenement start dit jaar wederom vanaf vrijdag met een officiele springwedstrijd voor paarden. Ook zal de Hendrix Competitie weer verreden worden op vrijdag op ons concoursterrein. Zondag maken we ook weer volop ruimte voor de ponyruiters en worden deze rubrieken verreden op het hoofdterrein. De selectiewedstrijden zijn nog niet bekend gemaakt door de kring, maar we hopen dat deze springwedstrijd net als voorgaande jaren wordt aangemerkt als een selectiewedstrijd voor kring Zuid.  

2 weken later zijn de dressuurruiters aan de beurt. 18 en 19 juli is door de KNHS goedgekeurd voor onze dressuurwedstrijd. Met nog precies 2 weken voor het LK, Dé ideale gelegenheid om nog eens de puntjes op de i te zetten. Je kunt bij ons allebei de proeven rijden die je ook moet rijden op het LK. Paarden hebben de mogelijkheid om op zaterdag of zondag te starten, mits er voldoende startplekken zijn en de pony's zijn op zondag aan de beurt.

De indoorwedstrijd is een tweedaagse dressuurwedstrijd welke open is voor combinatie’s binnen en buiten de kring Zuid. Deze vind plaats bij Manege Op de Berg in Echt

Inschrijven voor deze wedstrijd kunt u door naar de online inschrijfpagina te gaan.

Online inschrijven

Als u gebruikt maakt van een navigatiesysteem, dient u als plaatsnaam Sint Joost in te vullen, anders herkent de tomtom het adres niet !!


Grotere kaart weergeven

© 2013 PSV Paardenvrienden Echt